x

Prenumereringstjänst

Prenumerera på e-postvarningar för investerare

För att börja prenumerera på investerarmeddelanden, ange din e-postadress i fältet nedan och välj minst ett meddelandealternativ. När du har skickat din förfrågan får du ett aktiveringsmejl till den angivna e-postadressen. Du måste klicka på aktiveringslänken för att slutföra din prenumeration. Du kan när som helst anmäla dig till fler meddelandealternativ.

Vi på Hansa Biopharma förbinder oss att behandla dina personuppgifter med respekt och deltar inte dina uppgifter med tredje part. Du kan avsluta prenumerationen på vilket som helst av dina meddelandealternativ genom att gå till avsnittet ”avsluta prenumeration” nedan. Om du skulle få några problem med detta, kontakta oss så hjälper vi dig.

När du anger din e-postadress nedan samtycker du till att Hansa Biopharma skickar dig de uppdateringar i form av investerarmeddelanden som du har bett om.

*Obligatoriskt

*
*
 
Enter the code shown above.

För mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter, se vår sekretesspolicy.


Avsluta prenumerationen från investerarmailvarningar

Om du inte längre vill få investerarmeddelanden, var god ange din e-postadress i fä ltet nedan. Du tas då bort från ALLA investerarmeddelanden som du prenumererar på. När du har skickat ditt mejl får du ett bekräftelsemejl till den angivna e-postadressen. Du måste klicka på bekräftelsel?nken för att avsluta din prenumeration. Du kan när som helst börja prenumerera på investerarmeddelanden igen.

* Obligatoriskt

*